News

News
 
WES-2018-05 by Webmaster News 2018-08-31 13:11:24
 

Het Westerdijk Fungal Biodiversity Institute is een onderzoeksinstituut van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen (KNAW). Het beheert de grootste verzameling levende schimmels, bacteriën en gisten ter wereld! Schimmelcultures worden geleverd aan allerlei internationale wetenschappelijke instellingen en bedrijven. Het Westerdijk Institute verricht ook zelf taxonomisch en evolutiebiologisch onderzoek naar schimmels. Het is een expertisecentrum voor mycologische vraagstukken en de (potentiele) toepassingen van schimmels op het gebied van wetenschap, geneeskunde, industrie en maatschappij. Het instituut telt ca. 100 medewerkers en gasten in 8 onderzoeksgroepen en is gevestigd op het Utrecht Science Park De Uithof, te Utrecht.

Voor versterking van het sales team, zijn we op zoek naar een:

Administratief medewerker Sales

32 (0,84 fte) – 38u (1 fte)

Functie-informatie: Als administratief medewerker Sales krijg jij de kans om jouw administratieve talent in te zetten én klanten in binnen- en buitenland optimaal te helpen (per mail en telefoon).

Zo geef jij ondersteuning bij het informeren van klanten over onze ISO-gecertificeerde producten en diensten, en over de wijze van bestellen van cultures. Je zorgt ervoor dat wetenschappelijke vragen terecht komen bij specialisten binnen het instituut met de juiste kennis. Jij draagt eraan bij dat klanten op de beste manier geholpen worden! Daarnaast voer je bestellingen in, en correspondeer je met klanten over de voortgang van orders en procedures. Je zorgt ervoor dat verzendingen voldoen aan wettelijke eisen en regelgeving. Tot slot ondersteun je bij facturering en bij het onderhouden van de patentadministratie. Hierbij maak je gebruik van software die door het Westerdijk Insitute ontwikkeld is. Kortom: een afwisselende functie in een unieke wetenschappelijke en internationale omgeving!

Wij bieden:

 • Een interessante en uitdagende functie.
 • Een gemotiveerd team.
 • Een prettige, informele werksfeer.
 • Een unieke internationale werkomgeving.
 • Een werkplek bij een van de top onderzoeksinstituten ter wereld.
 • Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
 • De kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Wij vragen:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Administratief/logistiek, of een vergelijkbare opleiding;
 • Gevoel voor getallen (wiskunde in het vakkenpakket is een pré);
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Affiniteit met (voorraad)databasesystemen;
 • Ervaring met MS Office (Word, Excel); ervaring met Oracle en Wordperfect strekt tot aanbeveling;
 • Ervaring met kwaliteitssystemen is een pré (liefst in een medisch-microbiologische werkomgeving);
 • Je hebt een klantgerichte instelling en bent in staat om systematisch en accuraat te werken.

Aanstelling:Een dienstverband van 1 jaar met mogelijkheden tot verlenging.

Startdatum: Zo spoedig mogelijk

Salaris:Afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Binnen de CAO is een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden gedefinieerd. Studiefaciliteiten, een pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden op maat maken hiervan deel uit.

Standplaats:Utrecht Science Park, De Uithof

Inlichtingen: Te verkrijgen bij mw. F. Begthel-Claus, telefoon: 030-2122623, e-mail: f.claus@westerdijkinstitute.nl. Website Westerdijk Insitute: www.westerdijkinstitute.nl.

Solliciteren: Stuur je sollicitatie, met curriculum vitae vóór 10 september 2018 onder vermelding van vacaturenummer WES-2018-05 naar vacancies@westerdijkinstitute.nl. Bij selectie kan om een verklaring van goed gedrag worden gevraagd.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.