News

News
 
Administratief medewerker Sales team afdeling Collectie by Webmaster News 2018-07-04 13:43:02
 

Het Westerdijk Fungal Biodiversity Institute is een onderzoeksinstituut van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen (KNAW). Het beheert een wereldvermaarde biobank van levende schimmels, bacteriën en gisten (CBS en NCCB). Cultures uit de open biobank worden geleverd aan wetenschappelijke instellingen en bedrijven over de hele wereld. Daarnaast is het instituut een erkend International Depository Authority voor patentstammen van schimmels, bacteriën en gisten, onder het Verdrag van Budapest. Het Westerdijk Institute verricht ook zelf taxonomisch en evolutiebiologisch onderzoek aan geselecteerde groepen uit het rijk der fungi. Het is een expertisecentrum voor mycologische vraagstukken voor wetenschap, geneeskunde, industrie en maatschappelijke groeperingen. Het instituut telt ca. 100 medewerkers, en is gevestigd op het Utrecht Science Park De Uithof, te Utrecht.

Voor versterking van het sales team van de afdeling Collectie, is per onmiddellijk beschikbaar de functie van

Administratief medewerker

(1.0 fte, 38u)

Sales team afdeling Collectie

Functie-informatie: Je geeft ondersteuning bij het informeren van klanten over onze ISO-gecertificeerde producten en diensten, en over de wijze van bestellen van cultures. Je zorgt dat wetenschappelijke vragen terecht komen bij specialisten binnen het instituut met de juiste kennis en de klant zo optimaal wordt geholpen. Je voert bestellingen in, en correspondeert met klanten over de voortgang van orders en procedures die van belang zijn voor verzending die voldoet aan wettelijke eisen en regelgeving. Daarnaast geef je ondersteuning bij facturering en bij het onderhouden van de patentadministratie. Je maakt hierbij gebruik van in het Westerdijk Institute ontwikkelde software. Je correspondeert met klanten in binnen- en buitenland (meestal in het Engels), per e-mail en telefoon.

Wij bieden:

 • Een interessante en uitdagende functie;
 • Een gemotiveerd team;
 • Een prettige, informele werkomgeving;
 • Een werkplek bij een van de top onderzoeksinstituten ter wereld.

Wij vragen:

 • Aantoonbaar MBO niveau 4 of HBO werk- en denkniveau;
 • Administratief/logistiek, of een vergelijkbare opleiding, met wiskunde;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Affiniteit met (voorraad)databasesystemen;
 • Ruime ervaring met MS Office (Word, Excel); ervaring met Oracle en Wordperfect strekt tot aanbeveling;
 • Ervaring met kwaliteitssystemen is een pré (liefst in een medisch-microbiologische werkomgeving);
 • Je hebt een klantgerichte instelling en bent in staat om systematisch en accuraat te werken, waarbij een goed gevoel voor getallen van belang is.

Aanstelling:Een dienstverband van 1 jaar (1 fte, 38u) met mogelijkheden tot verlenging.

Startdatum: Zo spoedig mogelijk

Salaris:Afhankelijk van opleiding en ervaring (maximaal schaal 6) exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Binnen de CAO is een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden gedefinieerd. Studiefaciliteiten, een pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden op maat maken hiervan deel uit.

Standplaats:Utrecht Science Park, De Uithof

Inlichtingen: Te verkrijgen bij mw. F. Begthel-Claus, telefoon: 030-2122623, e-mail: f.claus@westerdijkinstitute.nl. Website Westerdijk Insitute: www.westerdijkinstitute.nl.

Solliciteren: Stuur je sollicitatie, met curriculum vitae vóór 1 augustus 2018 onder vermelding van vacaturenummer WES-2018-05 naar vacancies@westerdijkinstitute.nl. Bij selectie kan om een verklaring van goed gedrag worden gevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.